Ali Cevat Özyurt Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşatan, hoşgörü sahibi farklılıkları zenginlik kabul eden, bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, demokrasiyi özümsemiş bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil Türkiye’nin en başarılı okulları arasına girmek.

Misyon: Kültürlü, çağdaş, demokratik cahil olmayan, iyi ahlaklı, vatanına yararlı, milletine, yaşadığı topluma yararlı daha çalışkan başarılı çevresini eğitecek ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz--->Başarılarımız menüsünden tüm listeye ulaşabilirsiniz.

Saatler: Sabah : 07.50- 13:25 Öğlen : 13:40- 19:15
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK ve Teknofest
Proje Çalışmaları: e-Twinning projeleri yapılmaktadır.

Telefon - 0 212 619 21 69

WEB - https://alicevatozyurtoo.meb.k12.tr

Adres - Cebeci Mah. S Cad. No46 Sultangazi İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Cebeci Mah. S Cad. No44-46 Sultangazi İSTANBUL

Adres - Cebeci Mah. S Cad. No46 Sultangazi İSTANBUL

Ulaşım Cebeci Mahallesi İETT Otobüs hatlarının tümüyle ve İstanbul Metrosu T4 (Topkapı-Mescidi Selam) tranvay hattının Sultançiftliği durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sultangazi İlçe MEM´e 1 km, Sultangazi Kaymakamlığı´na 850 m, İl Merkezine 20 km mesafededir.